HVEM
ER VI?

Målet med Fabrikken Magasinet er å invitere inspirerende folk til å bidra med tekst og bilder. Har du lyst til å skrive en artikkel eller gjesteblogg? Eller har du innspill til nye temaer som passer Fabrikken Magasinet? Ta gjerne kontakt med oss, ved å sende en e-post til fabrikksjef@fabrikken.org

Torhild Andersen
redaktør og skribent

Torhild har vært «Fabrikksjef» for Fabrikken på Lillehammer siden 2011, og har vært primus motor for utvikling av Fabrikkens samarbeid med andre liknende steder i nettverket Coworking Norge. Hun har en fot i bakken blant småbedriftene i Fabrikken og en fot i akademia som mangeårig samfunnsforsker ved Østlandsforskning og tilknytning til Høgskolen i Innlandet. Fra denne kreative spagaten har det vokst fram sterk nysgjerrighet på betingelser for kreativitet, entreprenørskap og innovasjon og hvordan man best kan legge til rette for disse. Hun er utdannet innen både samfunnsplanlegging og veiledning og er med det generelt nysgjerrig på folk og hvordan de fungerer sammen. Dessuten har Torhild skrivekunstutdanning og lang formidlingserfaring. 

Laura van As
Grafisk designer

Laura er grafisk designer i VAKKER Design AS, og har kontor på Fabrikken i Lillehammer.

Etter fullført grafisk utdanning i Rotterdam (Nederland) har hun fra 2006 jobbet fulltid med grafisk design. I de første 10 årene jobbet hun i et kreativt designbyrå i Den Haag (NL), og et stor kommunikasjonsbyrå i Strijen (NL). I de to vidt forskjellige byråene lærte Laura å jobbe både kreativt og kommersielt, og med denne allsidige bakgrunnen startet hun opp sitt eget byrå, VAKKER Design, i 2016. I 2017 flyttet Laura til Norge for å tilfredsstille sitt uendelige behov for opplevelser, inspirasjon, frihet, fred og ro. Fra Lillehammer jobber hun for kunder både i Norge og Nederland.

Design og utvikling: VAKKER Design AS