Kari Nordnes er utdannet som kunstmaler i den klassiske malestilen.

Kari Nordnes har gått 5 år på skole for å lære faget, bl.a 3 år på The Florence Academy of Art. Hun har også vært elev hos Odd Nerdrum.

--

Nordnes har siden hun var ferdig utdannet for 11 år siden, fokusert mye på selve malingen og utvikling av bilder til utstilling og konkurranser. I tillegg har Kari holdt en del malekurs i sitt atelier.

-- Hva motiverer deg nå i arbeidet med egen bedrift? For litt over et år siden bestemte jeg meg for å fokusere mer på inntjening og utvikling av selve bedriften i de neste 2 årene. Dette har foreløpig gitt resultater som stor økning i antall kurs og kursdeltakere, samarbeid med bedrifter som arrangerer malekurs i andre byer i Norge og i utlandet, økning i antall bestillinger av malerier og produksjon av ett online malekurs som ble lansert 1 juli, og allerede har mange deltakere.

-- Så her har fokus dreid fra å skape, til å både skape og tjene penger samtidig? Hvordan har det skjedd? I dette arbeidet har det vært viktig å samarbeide med andre kolleger og bedrifter i fellesskapet på Fabrikken. I begynnelsen var det først og fremst for å ha et sted å jobbe, men etter hvert har det større og større betydning for meg å være i et fellesskap som Fabrikken. For det første er det fellesskapet med andre kolleger/bedrifter. Men det er også blitt mer og mer viktig for meg å være i et fellesskap som også fokuserer på at det vi holder på med er en næring.

Tilbake til artikkel

"Da jeg først ønsket å jobbe med dette faget bunnet det ut i stor interesse for det tekniske og gleden over å gjennomføre arrangementer."
Les mer

Kristian Johnsen

Lillehammer Lyd og Lys AS

"Kvardagen, som jo er sjølve livet, består av mange arbeidstimer. I desse timene vil eg gjere noko som betyr noko for meg, og for andre."
Les mer

Edvard Mølmen

profesjonell fotograf, filmskaper og historieforteller

"For litt over et år siden bestemte jeg meg for å fokusere mer på inntjening og utvikling av selve bedriften i de neste 2 årene."
Les mer

Kari Nordnes

Kunstmaler i den klassiske malestilen 

Design og utvikling: VAKKER Design AS